Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Holiday napernyő

A Holiday napernyő tetszetős asztali napernyő, kertek teraszok, vendéglátók teraszainak árnyékolására.
Vázszerkezete erős húzott és fröccsöntött alumínium alkatrészekből készül.

Tartóoszlopa Ø 35mm es alumínium cső, a karpálcák és a támasztékok, 20mmx15mm es húzott alumínium zártszelvények. Az álló és mozgó csillagok öntött alumíniumból készülnek. A vázszerkezet színe alapkivitelben natúr eloxált alumínium, de igény esetén színterezhető a Ral színskála bármely színére.

Holiday napernyő méretei:

  • szögletes 4 cikkelyes: 2m x 2m,
  • kerek nyolcszögletű: Ø2,5m, Ø3m

A Holiday napernyők kezelése

Az ernyő kezelése egyszerű a mozgó csillag feltolása után a tartóoszlopon lévő furatok egyikébe a vászon kellő feszülése után behelyezzük a rögzítő tüskét.

A holyday típusu ernyő igen tetszetős vászonborítását az osztrák Sattler cég változatos színvilágú 100% akril, vízlepergető textiljéből varrjuk a megrendelő igénye szerint drapériával illetve drapéria nélkül is

A holiday típusu ernyők kerek (8cikkelyes) és négyzet alakú is lehet. Méretei:kerek Ø2,5m és Ø3m. Négyzetes: 2mx2m es méretben rendelhetők.

Telepítése nagyon egyszerű, mobil betontalpba helyezhető, az ernyő megfelelő magasságát a tartóoszlop méretre vágásával alakíthatjuk ki.

A holiday napernyők mindig jó reklámhordozók. Vendéglátó helyiségek teraszain és üzletek utcai elárusító helyein is. Ezt tudván a textil lapjára és drapériájára is bármilyen színű és formájú, az ernyő méretéhez megfelelő nagyságú logót, emblémát vagy akár feliratot készíthetünk , a szinek függvényében szitanyomással illetve más nyomtatási eljárással .

A holiday típusú napernyők saját gyártású termékeink, ezáltal a javítás, alkatrészpótlás, vászoncsere rövid határidőn belül.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!