Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Góliát napernyő

A Góliát napernyő – mint ahogy azt a neve is mutatja – a legnagyobb méretű általunk készített napernyő.Formája kerek( 8 cikkelyes) vagy négyzet alakú lehet.

A Góliát napernyő méretei:

Köralakú: Ø4m- től, Ø8m-ig. Négyzet alakú: 4mx4m-től, 6mx6m-ig.

A Góliát napernyő tulajdonságai:

A napernyő speciális erős hatszögletű, hatnútos eloxált húzott alumínium oszlopának laptávolsága 90mm. Vászontartó karok 40x20mm es a kitámasztók, 20x15mm-es natúr eloxált húzott alumíniumból , a fix és mozgó csillagok alumínium öntvényekből készülnek. A teleszkóp szerkezet 40x40mm es horganyzott zártszelvény és acél csigahajtóműből tevődik össze. Az általunk készített csőhüvely (fix telepítéshez), és acél talpkeret betonkockákkal (mobil telepítéshez) megfelelően stabil rögzítést biztosít használat közben. A vázszerkezet alapkivitelben natúr alumínium színű , melyet igény szerint a Ral skála alapján bármilyen színre színterezhetünk.

A góliát napernyők vászonborítása a nemzetközileg elismert osztrák Sattler cég speciális vízlepergető és duplán impregnált 100% akril textiljéből készül. Óriási szín és mintaválasztékból mindenki könnyedén választhat saját ízlésének megfelelően az egyszínű és a változatosan csíkos textíliák között.

A góliát típusú napernyők kitűnő helykihasználása mellett nagyszerű reklámhordozók is. Megadott reklámszövegek, logók, emblémák feliratok, szitanyomással vagy transzfernyomással egyaránt készíthetők akár az ernyő lapjaira illetve drapériájára.

A napernyő kinyitását és becsukását a speciális teleszkóprendszernek köszönhetően könnyedén elvégezhetjük a hozzátartozó kézi hajtókar segítségével.

A termék teljes mértékben saját gyártmányunk ezért az esetleges javítás, alkatrészpótlás, vászoncsere rövid időn belül megoldható.

Termékünkre rendeltetésszerű használat mellett garanciát vállalunk. Ahhoz , hogy ernyőnk hosszú ideig problémamentes legyen, segíthet a kezelési utasításunk tanácsainak betartása.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!