Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Kétoldalra nyitható karos napellenző

A kétoldalra nyitható karos napellenző rendszer nagyobb szabad területek, teraszok árnyékolására alkalmas.

Fő szerkezeti egysége a tartó állvány, melyre két oldalra kerül felszerelésre a karos napellenző. Az állványszerkezet készülhet fix és mobil kivitelben is beton ellensúlyokkal. A karos napellenző teljesen azonos a falra szerelhető kivitellel. Mérete így akár 10m x 7m-es is lehet,de több szerkezet telepíthető egymás mellé,ezért a mérete hosszúságban a hely hosszúsági méretéhez tetszőlegesen igazítható.

A kétoldalas napellenzőre a borítás 100% Acryl vírlepergetős vászonnal történik a vevő igény szerint amit az osztrák Sattler cég gyárt és katalógusból lehet kiválasztani .Rendelkezésre áll a színválasztékban a szivárvány minden színe és minták különböző formája. Az egyszínű , blokkcsíkos, fantáziamintás mind megtalálható, a megrendelő ízlése szerint válogathat közülük.

A kétoldalas napellenző mozgatása is lehet kézi és motoros hajtású is. Mindkét oldal mindegyik napellenzője külön motort igényel. Az irányítás lehet egyedi vagy csoportos. Ez a rendszer szintén működhet szél és fényérzékelős automatával.

Víztiszta ablakos oldalfalakkal (pvc , textil) téliesíthetőek a lefedett területek. Így az időjárás nem befolyásolhatja a kihasználtságot.

Emblémázás a kétoldalas napellenző drapériájára vagy az árnyékoló lapjára is igény szerint készíthető, akár szitanyomással vagy transzfernyomással (rávasalás).

Nem csak vendéglők, éttermek részére ajánljuk a kétoldalas napellenzőket, magán házak teraszaira, kertjeibe, medencék mellé is esztétikus és praktikus lehet.

A szükséges alkatrészeket cégünk gyártja ezért annak pótlása és a javítás nem okoz fennakadást a használó részére. A ponyva cseréje elhasználódás esetén szintén megoldható.

Felszereléskor, minden esetben mellékelünk egy kezelési utasítást amit ajánlatos elolvasni és annak megfelelően használni a napellenzőt.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!