Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Gardenparty napernyő

Esztétikus kivitelű erős napernyő. Vendéglátó teraszok asztalcsoportjainak, nyaralók, családi házak, teraszainak árnyékolására kitűnően alkalmazható.

Szögletes és kerek (8 cikkelyes) formában készítjük.

A Gardenparty napernyő méretei:

szögletes 3mx3m, 3mx4m, 4mx4m
Kerek:Ø3.5m, Ø4m

A Gardenparty napernyő tulajdonságai:

A gardenparty típusú napernyő vázszerkezete teleszkópos, húzóköteles működtetésű. Erős alumínium tartóoszlopa 60mm átmérőjű, a karok 30mmx15mm, a támasztékok 20mmx15mm es húzott eloxált alumíniumból készülnekA teleszkóprúd 40mmx40mm es horganyzott acél zártszelvény. A kartartó és mozgató csillagok alumínium öntvények.

A vázszerkezet alapkivitelben eloxált alumínium színű, de igény esetén a Ral színskála szerint bármilyen színűre színterezhető.

A napernyő tetszetős vászonborítását az osztrák Sattler cég 100% akril víztaszító textiljéből varrjuk. A megrendelő óriási szín és mintakollekcióból választhat a gyári katalógus alapján. A vászonborítást igény szerint készíthetjük drapériával illetve drapéria nélkül.

A reklámcélra használt napernyőkre feliratot, logót, emblémát,különféle nyomtatási eljárásokkal, szitanyomással készítünk a megrendelő igénye szerint.

A napernyő fixen és mobilan is telepíthető. Telephelyünkön megvásárolható a lebetonozható csőhüvely ami fix telepítéshez, és a talpkeret betonkockákkal ami a mobil telepítéshez szükséges.

A gardenparty napernyő minden alkatrésze, vászonborítása és dekorálása is telephelyünkön készül, így az esetleges javítás, alkatrészpótlás, vászoncsere rövididőn belül megoldható.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!