Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Mediterrán napellenző

A mediterrán napellenző a karosnál stabilabb és ezért nagyobb teraszok lefedésére is alkalmasabb.

Működése és szerkezeti felépítése is más mint a karos napellenzőé.

A vászon leengedése egy lefutó csőrendszer és az első profilra szerelt görgő segítségével végezhető el. Leengedés után a terasz talajához rögzített tartóoszlopok tetején levő kampókkal rögzithetjük illetve visszafeszíthetjük. A nyitott szerkezet ezáltal lesz stabil és feszes.

A mediterrán típusú napellenző rendszer szerkezete horganyzott lefutó és összekötő csövekből, 40x40mm- es acél lábakból és fali tartógerendákból, fröccsöntött alumínium csomóponti elemekből, és konzolokból épül fel. A lefutó csövek kivételével az összes szerkezeti elem igény szerint, a RAL színskála színeire színterezhető.

A napernyő telepítése a hely adottságától függően többféleképen megoldható. Szerelhető az épület homlokzatára, erkély vagy födém alá vagy szabadon állóan az általunk gyártott tartóállványra, melyre egy illetve kétoldalas sátorformában is építhető.

Mediterrán Napellenző méretei:

Mérete egyoldalasan: 2mx3m/db tól – 10mx5m/db-ig Kétoldalasan állványra szerelve: 2mx6m/db tól – 10mx10m/db ig készíthető, de ezek a szerkezetek egymás után telepítve akármilyen hosszúságú területet lefedhetnek.

A mediterrán napellenzők vászonborítását az osztrák Sattler cég nemzetközileg elismert 100% akril víztaszító, illetve duplán impregnált textiljéből varrjuk. A megrendelő a gyári katalógusból tetszés szerint választhat az egyszínű blokkcsíkos vagy fantázia mintás anyagok közül.

Mindkét típusú mediterrán rendszer .

A napellenző vászonfelülete kitűnően használható reklámhordozás céljára is. A megfelelő grafika megadásával szitanyomással vagy más eljárással készült emblémát vagy feliratot készítünk.

A mediterrán napellenző rendszer teljes egészében saját gyártmányú termék így az alkatrészpótlás, javítás, vászoncsere biztosított.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!