Antisolar Kft.

Antisolar Kft.

Falra szerelhető karos napellenző

Falra,mennyezetre szerelhető napellenzők, igény szerint külön tartóállványon sátor elrendezésben szerelhetők kívánság szerinti színben és méretben.

Az eloxált-festett alumínium és acél profilok, öntvények erős,de könnyed modern szerkezetet alkotva biztosítják a tetszetős színű és formájú vászonborítás feszítését.

  • Szélességi méretek:2m – 10m.
  • Kinyúlási méretek:1,5m -3,5m.
  • Szerelhetőség: falra,mennyezetre.
  • Dőlési szög: 15 fok – 45 fok.
  • Színválaszték: SATTLER gyári katalógus teljes színválasztékából színéből.

A napellenző vászon 100% Acryl vízlepergetős anyagból készül, színtartóssága és tartóssága kb 8-10 év . Az egyszínű, blokkcsíkos és a fantáziamintás, egyaránt megtalálható, a megrendelő izlése szerint válogathat, telephelyünkön eredetiben is megtekitheti az anyagokat.

karos napellenző mozgatása lehet kézi és motoros vezérlésű.

A napellenző kézi nyitása/csukása kurblival történik a kurbli hossza a szerelési magassághoz igazodik.

Az elektromos mozgatás lehet távirányítóval vagy kapcsolóval , szél és fényérzékelővel ellátott Elero típusú motor beiktatásával.

A karos napellenzőt kézi hajtás esetén 40km/óra szélsebességnél be kell csukni biztonsági okokból és a szerkezet megkímélése szempontjából. Ezt a védelmet a motoros szélérzékelős automata elvégzi helyettünk.

Éttermek, teraszok, üzletek árnyékolása esetén lehetőség van feliratok, emblémák több színnel történő szitázására, amit szintén saját magunk készítünk el a vevő igényéhez igazítva. Nem direkt színes hanem színátmenetes embléma készítésére is van lehetőség. A jól megtervezett emblémák, feliratok fokozzák a napellenzők reklám értéket és emelik a fent említett helységek forgalmát. Esztétikailag is jól mutatnak kiemelkednek a környezetből amit hamarabb észre vesz mindenki.

Az általunk gyártott napellenzőkre 3 év garanciát biztosítunk szakszerű használat mellett amit a napellenző gyártása és felszerelése után a megrendelő részére átadunk kezelési utasítás formájában.

Meghibásodás esetén alkatrész utánpótlás folyamatosan biztosítva van és szakembereink a javítást amennyiben lehetséges a helyszínen végzik el vagy telephelyünkön.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!